Om Bo Yxe

 

Bo är en erfaren och framgångsrik konsult inom etablerings- och infrastruktursuppdrag. Han är även en uppskattad moderator och engagerande föreläsare inom områdena kommunikation, EQ och konflikthantering. Hans specialitet ligger i mötet mellan människor med en spetskompetens inom förmedling av känsliga och negativa besked via stora och små informationsmöten.

 

Han har mer än 30års projekterfarenhet från infrastrukturprojekt inom IT/TELECOM/ENERGI och har samtidigt ännu längre erfarenhet av försäljning i olika befattningar, han har innehaft roller som Sälj- och Marknadschef, Projektchef, Global KAM, lobbyist, Process Change Leader, coach och lärare.

 

Bo har nationell och internationell erfarenhet från operatörs, leverantörs, entreprenörs och konsultperspektiv i ledande befattningar, bl.a. med placering i Bryssel och Hamburg. Han har varit operativ från Hongkong till Austin Texas och är van att hantera olika kulturer. "Tummen upp" betyder t.ex. inte alltid det du tror...

 

Han är Marknadsekonom efter studier på IHM Business School och är Telecomingenjör i botten, kompletterat med utbildningar inom projektledning, business processes reengineering, ledarskap och kommunikation.

 

Genom sina certifieringar inom personanalyser, som Extended DISC kommunikationsstilar och EQ-i test av våra emotionella förmågor som leder till framgång, i kombination med hans stora erfarenhet, finns en djup kunskap och kompetens inom ämnet kommunikation som är grundläggande för vår existens och vår framgång.

 

Bo brinner för att hjälpa individer och verksamheter att växa och må bra. Detta engagemang gäller även för de som har det svårt, därför arbetar han som volontär i arbetet för hemlösa, fattiga och ensamma i Stockholmsområdet.

 

 

 

 

 

 


Kompetens, engagemang och
resultat är viktiga för Bo som
aldrig sviker sin klient. Detta
leder till idel nöjda kunder!

 

 

 

Yccess AB © 2004-2013  •  bo.yxe@yccess.com  •  Om cookies